kantoorfoto

De goedkoopste voor de beste service

FLANDERS VASTGOED is een vastgoedkantoor actief in regio Waasland en gans Vlaanderen voor aan- en verkoop of verhuur van vastgoed.   Bij ons staan klanttevredenheid, vakbekwaamheid en inzet hoog aangeschreven.  Hiervoor staan meer dan 25 jaar gebundelde vakkennis in de vastgoedsector garant !


Wij zijn een jong en dynamisch team en werken actief voor u !  Onze medewerkers bieden elke klant een betrouwbare service waar u keer op keer op kunt rekenen.  Wij vinden voor u een oplossing;  ongeacht of u nu huurt of verhuurt, koopt of verkoopt ...

WIJ VERGROTEN UW KANS OP SUCCES EN SNEL RESULTAAT !


Aan ambitie ontbreekt het ons zeker niet !  Naast de bemiddeling bij verkoop van bestaand vastgoed willen wij ons nu ook meer gaan positioneren voor alles wat met nieuwbouw en projectontwikkeling te maken heeft. 'Focus' op herontwikkeling van bestaande sites en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten.  Het bouwen laten wij over aan gerenommeerde bouwbedrijven.  Wij helpen ontwikkelen, wij coördineren en wij verkopen !

Dank alvast voor het vertrouwen dat u ons schenkt en wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn !


Het Flanders Vastgoed team


Profiteer van onze LENTE ACTIE !

U bent EIGENAAR VAN EEN WONING … ?

Geniet van onze “LENTE ACTIE” die wij u graag toelichten in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.  Contacteer ons vrijblijvend op 0495 495 000.

Snelzoeken

Pand in de kijker

pandindekijker

TOPAANBOD nabij centrum LOKEREN - IDEALE LIGGING - TOPPRIJS !


PROFITEER van dit aanbod en CONTACTEER ons VRIJBLIJVEND voor een AFSPRAAK op 0495 495 000


meer info